Velkommen til Rudolf Steiner børnehaven Skovstjernen

Skovstjernen er Rudolf Steiner børnehaven, som er nabo til skolen. Der er to stuer og en tilhørende vuggestue.

Skovstjernen bor i charmerende bygninger beliggende i smukke fredelige omgivelser i udkanten af skoven. Omkring Skovstjernen har vi en dejlig naturlegeplads, der er stor, kuperet og med små skovområder. Den er derfor fyldt med spændende gemmesteder.

Børn har en naturlig lyst til at lære, vokse og leve i leg. Skovstjernen tilstræber at skabe de omgivelser og den plads for udvikling, som børn har brug for.

Vi bestræber os på at give de trygge, hjemlige rammer for børnenes dagligdag, som giver børnene lov til at være børn. Vores pædagogik er inspireret og udviklet ud fra Rudolf Steiners pædagogiske ideer. Vi bestræber os på at have:

Tid til det enkelte barn
Tid til fællesskab
Tid til omsorg og nærvær
Tid til leg og læring
Tid til fordybelse